h

Nieuws uit 2016

26 december 2016

Kerst- en Nieuwjaarsgroet SP

Foto: Hans van de Beele / SP Horst aan de Maas

Na een week met maar liefst twee raadsvergaderingen met een aantal belangrijke onderwerpen voor de mensen in Horst aan de Maas (o.a. Gasthoes, zwembad, glasvezel buitengebied, Floriade/ Greenport) zit het politieke jaar 2016 er nu op. Tijd om terug te kijken, tevreden te zijn met wat je hebt bereikt voor de Horster mensen, zoals kritisch zijn op een verantwoord financieel beleid, en het opkomen voor de belangen van zij die het minder hebben dan anderen, of zich minder makkelijk kunnen of willen laten horen dan anderen.

Lees verder
21 december 2016

Revitalisering Gasthoes

Foto: - / -

Tijdens de raadsvergadering in december 2016 komt het Gasthoes weer voorbij. Er wordt al heel lang gesproken over de revitalisering van het Gasthoes en er lijkt geen eind aan te komen.

Lees verder
16 december 2016

SP MELDPUNT OV: TOT DUSVER RUIM 130 MELDINGEN

Foto: - / -

In aanloop naar 11 december opende de SP een meldpunt over de nieuwe dienstregeling van het openbaar vervoer. Daar is de afgelopen tijd veel gebruik van gemaakt, er zijn ruim 130 meldingen binnengekomen. Via het meldpunt hebben mensen hun opmerkingen en zorgen metde SP gedeeld. Daardoor heeft de SP een goed beeld gekregen van hoe mensen aankijken tegen de veranderingen.

Lees verder
8 december 2016

Integraal accommodatiebeleid?

Foto: Hans van de Beele / SP Horst aan de Maas

Er heerst volop drukte rondom het beleid over accommodaties, bij verenigingen, organisaties, de gemeente, dorpen en wijken. Teruglopende ledenaantallen,  verouderde accommodaties, niet meer levensvatbare organisaties en onderbezetting maakt dat alle dorpen en wijken aan de slag zijn om plannen voor de toekomst te maken. De SP vindt dat een goede zaak.

Lees verder
29 november 2016

Sonja van Giersbergen volgt Van Baal op in gemeenteraad Horst aan de Maas

Foto: Hans van de Beele / SP Horst aan de Maas

Sonja  van  Giersbergen volgt SP-raadslid Anthony  van  Baal  op als raadslid in de  gemeenteraad van  Horst aan de Maas. Sonja van Giersbergen, geboren in 1963 en woonachtig te Horst  - in de Norbertusparochie - heeft drie kinderen,  waarvan er een nog  thuis woont.

Lees verder
23 november 2016

Sevenum heeft haar huiskamer

Foto: Hans van de Beele / SP Horst aan de Maas

Toen zij nog maar net raadslid was geworden,vroegen verschillende inwoners van Sevenum aan Riek Janssen of zij de mooie bibliotheek niet terug kon halen naar Sevenum. Reden van SP-raadslid Riek Janssen schriftelijke vragen te stellen aan het college.

Lees verder

Pagina's

U bent hier