h

Nieuws van de afdeling

18 mei 2019

Geslaagde Europa-brunch in Horst-centrum

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas

Sinds weken weer een stralend zonnetje boven ons hoofd... en verkiezingen voor de boeg: tijd om de mensen in Horst te informeren over de standpunten van de SP met betrekking tot Europa. In het centrum van Horst organiseerde de SP Horst aan de Maas een zogenaamde "Europa-brunch". Onder het genot van een kop koffie of thee en een lekkere wafel kregen de voorbijgangers de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de SP over de Europese verkiezingen van donderdag 23 mei 2019.

Lees verder
12 mei 2019

Europa-brunch: aan tafel met de SP, in gesprek over Europa

Foto: - / -

Op zaterdag 18 mei 2019 organiseert de SP vanaf 10.30 uur in het centrum van Horst  een Europa-brunch. U kunt onder het genot van een kop koffie of thee en een broodje in gesprek gaan met de SP.

Lees verder
12 mei 2019

Geloof in het "heilige Gasthoês"?

Foto: Hans van de Beele / SP Horst aan de Maas

Tijdens de raadsvergadering van 7 mei 2019 werd de organisatiestructuur van het Gasthoês besproken. Het is van groot belang dat als het Gasthoês gerenoveerd is, het dan ook goed gerund wordt. Er zijn tijdens de raadsvergadering veel vragen gesteld en zorgen geuit. Bart Cox, fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad daarover aan het woord.

Lees verder
8 mei 2019

SP Horst aan de Maas stelt vragen over activiteiten Industriestraat in Horst

Al enige tijd worden er activiteiten waargenomen in en rond voormalig pand Goossens Tuin en Park aan de Industriestraat in Horst. Het betreft een wisselende hoeveelheid vrachtwagens, diverse wooncontainers, fietsen, picknicktafels en ’s avonds is er volop licht in het pand en lopen er mensen rond.

Lees verder
5 mei 2019

B&W Horst aan de Maas wil in gesprek met Werkgroep Arbeidsmigranten

Foto: Paul Geurts / SP Horst aan de Maas

Op 16 april heeft de gemeenteraad gesproken over de “beleidsnotitie Huisvesting arbeidsmigranten”. Voorafgaande aan de raadsvergadering heeft de Werkgroep Arbeidsmigranten een brief gestuurd naar B&W en de gemeenteraad, waarin de werkgroep aandringt op een gesprek van de gemeente met de verschillende bewonersgroepen, die in de werkgroep verenigd zijn (zie voor de brief de bijlage).  De aanleiding om een brief te schrijven was de opmerking in de beleidsnotitie van B&W dat zij – voorafgaande aan de bespreking van het voorstel in de raad –wél  apart een bijeenkomst heeft gehad met werkgevers. Inmiddels heeft B&W laten weten dat ze met de werkgroep in gesprek wil gaan.

Lees verder
30 april 2019

Campagne verkiezingen Europees Parlement van start in Horst aan de Maas

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas

Met het plakken van de posters op de gemeentelijke verkiezingsborden is de SP in Horst aan de Maas gestart met de verkiezingscampagne voor het Europees Parlement. Onder het motto "Laat Brussel niet de baas zijn".

Lees verder

Pagina's

U bent hier