h

Nieuws uit 2010

30 december 2010

Nieuwjaarswens

30 december 2010

Begroting achteraf toch weer niet sluitend……

Tijdens de begrotingsbehandeling heeft de SP haar twijfels geuit of de begroting wel sluitend was. De houdbaarheid van de begroting was al beperkt omdat er geen rekening is gehouden met de extra bezuiniging van minimaal 2 miljoen door het rijk. Een terechte constatering, zo blijkt dus nu.

Lees verder
28 december 2010

Discussie over keuzes in landbouwbeleid Horst aan de Maas

Boeren zitten in een fuik. Een aantal van hen kiezen voor grootschaligheid. Daarmee lopen ze tegen maatschappelijke bezwaren aan. Dat bleek niet alleen uit de inleidingen tijdens de informatieavond in Horst aan de Maas, de discussie speelde ook onder de aanwezigen.

Lees verder
7 december 2010

SP verloot toegangskaartjes IJsbaan Horst

De tijd van het jaar is er weer geknipt voor: lekker schaatsen, gezellige sfeer. Ook als er geen natuurijs ligt. Een prachtig initiatief van de Stichting IJsbaan Horst dat door de SP Horst aan de Maas van harte ondersteund wordt. De SP verloot twee entreebewijzen. Deze zijn geldig tot en met 2 januari 2011. Wilt u mee doen?

Lees verder
7 december 2010

Burgemeester van Rooij bij het zwemmen

Op uitnodiging van het SP-raadslid Hendrik Hazeu woonde Burgemeester van Rooij donderdag jl. de zwemochtend bij voor mensen met een beperking. Uitvoerig heeft hij zich daarbij laten voorlichten door zowel de professionele begeleiders, vrijwilligers als ouders.

Lees verder
5 december 2010

Een betere landbouw begint in de regio

De bestaanszekerheid van boeren loopt gevaar en daarmee ook de beschikbaarheid van eerlijk, duurzaam en gezond voedsel. De gemeente Horst aan de Maas is hard toe aan een nieuw regionaal landbouwbeleid. Op 13 december geven prominenten een voorzet in het gemeentehuis van Horst aan de Maas.

Lees verder

Pagina's

U bent hier