h

Verkiezingsprogramma SP Horst aan de Maas: Sociaal, Gezond en Veilig!

Foto: Bart Cox / SP Horst aan de Maas
Een sociale, gezonde en veilig gemeente. Dat is waar de SP in Horst aan de Maas voor gaat bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart aanstaande. Daarmee sluiten we aan bij een gemeenschap waarin veel mensen vrijwilligerswerk doen bij sport- of muziekverenigingen, onze gemeente mooier maken met allerlei initiatieven en waar mensen mantelzorg verlenen aan hun buren of familie. Kortom: Horst aan de Maas is een gemeente met een hart. En daar hoort een bestuur bij met een hart.

 

In het verkiezingsprogramma van de SP Horst aan de Maas bieden we de bouwstenen voor een gemeentebestuur met een hart, voor een beleid voor een sociaal, gezond en veilig Horst aan de Maas. Voor een politiek die de tweedeling tussen onze inwoners tegen gaat, met eerlijke kansen voor iedereen, goede huisvesting met betaalbare (huur)woningen, een omgeving zonder verstikkende megastallen, gericht op duurzaamheid.

Het is tijd voor verandering, óók in Horst aan de Maas. De SP staat er klaar voor. In het verkiezingsprogramma "Voor Elkaar" (voor de periode van 2018 tot 2022) laten we zien wat onze inzet is om van Horst aan de Maas een menselijke, sociale en rechtvaardige gemeente te maken.

Het verkiezingsprogramma van de SP Horst aan de Maas:

U bent hier