h

Mariet Roelofs geïnstalleerd in gemeenteraad Horst aan de Maas.

21 september 2021

Mariet Roelofs geïnstalleerd in gemeenteraad Horst aan de Maas.

Foto: Michael Van Rengs / SP Horst aan de Maas

In de raadsvergadering van 21 september 2021 is Mariet Roelofs uit America geïnstalleerd als raadslid voor de SP in de gemeenteraad van Horst aan de Maas. Mariet Roelofs volgt Aniet Fonteyne op, die op zondag 4 juli 2021 helaas is overleden.

Nadat de voorzitter van de commissie ter beoordeling van de papieren van Roelofs, John Jenniskens (CDA) de raad had medegedeeld dat Mariet Roelofs voldeed aan de in de gemeentewet geselde eisen, konde burgmeester en voorzitter van de gemeenteraad, Ryan Palmen, Mariet Roelofs officieel installeren. Nadat Mariet de belofte had afgelegd gaf de burgmeester aan dat hij hoopte dat ze met veel plezier haar werk als raadslid zou uitvoeren. Daarna kreeg Mariet bloemen en konze aofficieel haar werk als raadslid starten.

Lees hier het bericht dat Mariet Roelofs Aniet Fonteyne gaat opvolgen als raadslid.

Reactie toevoegen

U bent hier