h

1 Mei – Dag van de Vitale Arbeid

2 mei 2020

1 Mei – Dag van de Vitale Arbeid

Foto: SP / SP

In deze bijzondere tijd is 1 mei een bijzondere Dag van de Arbeid, door de SP uitgeroepen tot de Dag van de Vitale Arbeid. We dragen respect en solidariteit uit naar alle mensen die hun werk gewoon blijven doen waardoor wij onze dagelijkse bezigheden gewoon kunnen blijven doen. Dat geldt voor het personeel in ongeacht welke zorginstelling, supermarkt en school, maar ook voor de postbodes en vuilnisophalers. Om er maar eens een paar groepen te noemen. We strijden ervoor dat ze straks ook nog een baan hebben, met vooral zekerheid.

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas
Vandaag brachten we een kort bezoek – tot aan de voordeur natuurlijk – van Dichterbij zorginstelling ‘De Boskant’ in Gennep waar ons raadslid Sonja van Giersbergen werkzaam is. Dat de vlaaien maar mogen smaken.

Op de foto Sonja van Giersbergen (rechts) en een van haar collega’s.

U bent hier