h

Zaterdag campagnedag

10 maart 2019

Zaterdag campagnedag

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas

Zaterdag 9 maart 2019 voerde de SP Horst aan de Maas campagne voor de verkiezingen voor Provinciale Staten én de Eerste Kamer. 's Morgens werden de bewoners van Grubbenvorst geïnformeerd over de plannen van de SP voor de provincie Limburg. En 's middags was de Norbertuswijk in Horst aan de beurt.

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas
Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas
Nadat 'Grubbenvorst' voorzien was van de verkiezingsfolder van de SP ging de karavaan naar Sonja van Giersbergen, raadslid van de SP in Horst aan de Maas, waar van een sobere maar wel heerlijke lunch genoten werd. Vervolgens trok het campagneteam de Norbertuswijk in om huis-aan-huis bij de mensen aan te bellen. Met de bewoners werd het belang van de verkiezingen besproken en informatie gegeven over de plannen van de SP voor de Provinciale Staten en de Eerste Kamer. Daarbij kwamen óók de plannen met betrekking tot het klimaat ter sprake. De bewoners werd gewezen op de thema-avond op maandag 11 maart, die de SP Horst aan de Maas organiseert over klimaatrechtvaardigheid (lees hier de aankondiging van die thema-avond in De Wingerd in Sevenum) en ze werden in de gelegenheid gesteld om de petitie 'Energierekening omlaag' te tekenen (u kunt ook nog steeds mee doen: teken hier).

De reacties van de mensen op de campagne-actie van de SP'ers én op de plannen van de SP waren positief en een stimulans om tot de verkiezingsdatum van 20 maart nog meer mensen te overtuigen van het belang - juist nu - om op de SP te stemmen.

U bent hier