h

SP-lijsttrekker Daan Prevoo in Horst

24 januari 2015

SP-lijsttrekker Daan Prevoo in Horst

Foto: SP

Op 29 januari om 20.00 uur in café de Leste Geulde komt Daan Prevoo uitleg geven over de speerpunten van de Statenfractie voor de komende verkiezingen in maart. Het zijn belangrijke verkiezingen, want het landelijk beleid van de regering VVD-PvdA heeft ervoor gezorgd dat ons op solidariteit gebaseerde sociaal stelsel in een rap tempo worden afgebroken. Op veel gebieden hebben mensen moeten inleveren, zoals op goede zorg, betaalbaar en veilig wonen, werk, inkomen, een veilige leefomgeving en een gezond milieu.

Als het aan de SP ligt gaan we in Limburg niet bij de pakken neer zitten, maar stropen we de mouwen op om stevig te bouwen aan een provincie waarbij álle Limburgers centraal staan. De SP wil dit doen we door te investeren in een samenleving waarin de menselijke waardigheid weer centraal komt te staan, waarin iedereen gelijke kansen wordt geboden en waarin de solidariteit wordt hersteld. De SP zet zich in voor een gezonde en leefbare provincie: een 100% sociaal Limburg!

Wilt u weten hoe deze plannen concreet worden ingevuld? Dan kom luisteren en stel aansluitend vragen of aanvullingen. Iedereen is welkom, dus ook niet-SP-leden.

U bent hier