h

"Polleke" is terug

11 januari 2014

"Polleke" is terug

Vorig jaar september is de website van de SP Horst aan de Maas drastisch vernieuwd. De site werd overzichtelijker en gegevens over de SP Horst aan de Maas en de berichtgeving kwamen beter naar voren. Eén van de gevolgen van de vernieuwing van de site was het verdwijnen van "Polleke". Via “Polleke” werden bezoekers naar hun mening gevraagd over actuele zaken. “Polleke” komt nu terug.

De komende weken – voorafgaande aan de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart a.s. – zal elke week in een nieuw “Polleke” aan de bezoekers gevraagd worden hoe zij denken over één van de standpunten, die de SP opgenomen heeft in haar verkiezingsprogramma. Aan het einde van de week worden de resultaten van de “Polleke” van die week – voorzien van commentaar – bekend gemaakt en een nieuwe “Polleke” geopend.

De eerste nieuwe “Polleke” gaat in op de huisvesting van buitenlandse werknemers. De stelling waar bezoekers van de website van de SP Horst aan de Maas kunnen reageren is: “Huisvesting van buitenlandse werknemers op het terrein van werkgevers wordt verboden”. De bezoekers kunnen “voor” of “tegen” stemmen.

U bent hier