h

Kamerlid Lodders (VVD) neemt deel aan Symposium "Mythes over voedsel en landbouw"

2 september 2013

Kamerlid Lodders (VVD) neemt deel aan Symposium "Mythes over voedsel en landbouw"

Tweede Kamerlid Lodders (VVD) neemt komende maandag 9 september deel aan het Symposium "Mythes over voedsel en landbouw" in De Letste Geulde in Horst (Noordsingel 75, 5961 XW Horst). De avond start om 19.30 uur.

Tijdens het symposium gaat Helma Lodders onder andere in discussie met de auteur van het boek “Acht mythen over voedsel en landbouw”, Jacques van Nederpelt. Er wordt gediscussieerd over zaken als schaalvergroting, internationale handel (WTO), innovatie, landbouwsubsidies en protectionisme.

Op de avond, die gepresenteerd wordt door Paul Geurts (voorzitter van de werkgroep Land- en Tuinbouw Noord-Limburg) zullen naast Jacques van Nederpelt en Kamerlid Lodders ook Geert Kroes van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV), Keimpe van der Heijde van de Nederlandse Akkerbouw Vakbond (NAV) en Johan Vullings, varkenshouder (Livar-varkens)deelnemen aan de discussie en vragen beantwoorden vanuit de zaal.

Na de pauze kan vanuit de zaal mee gediscussieerd worden met de gasten of kunnen vragen gesteld worden. De avond is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor de landbouw en ons voedsel. We denken hierbij vooral aan bestuurders, boeren, burgers en buitenlui.

Reactie toevoegen

U bent hier