h

De straat in de raad!

1 november 2011

De straat in de raad!

telmachientjeB&W heeft de begroting voor 2012 bekend gemaakt. De komende weken bepaalt de gemeenteraad wat zij van de plannen overneemt. De Socialistische Partij zal duidelijk maken hoe zij over de plannen denkt. Maar de SP vindt het ook belangrijk om de inwoners aan het woord te laten. Letterlijk: “De straat in de raad”!

De SP wil de bewoners aan het woord laten over de plannen, door ze te laten inspreken op een videoband, die tijdens de Algemene Beschouwingen vertoond zal worden aan de raad.

Zaterdag vijf november staat de SP van 13.00 uur tot 15.00 uur in het Horster centrum. We laten de mensen zien wat B&W voor plannen hebben en vragen de mensen daar op te reageren voor de camera. Zoals bij ‘Man bijt hond’ kunnen de mensen kort en krachtig reageren.

Voor de SP is het belangrijk dat de bevolking nog duidelijker een stem krijgt. Michael van Rengs, fractievoorzitter voor de SP in de gemeenteraad: “In ieder geval proberen we daar als SP zoveel mogelijk gestalte aan te geven. We staan vaker op zaterdag in het centrum van Horst om in gesprek te gaan met de mensen. Nu nemen we de mening van mensen op, om die te vertonen in de raad. We informeren de mensen – bijvoorbeeld via speciale kranten – over wat er gaande is. We gaan samen met andere groepen aan de slag om de gemeenteraad en B&W te overtuigen. Denk aan het onderzoek bij de brandweer, de enquête over sportaccommodaties en de acties voor de sociale werkvoorziening”.

Wilt u ook uw mening laten horen aan de gemeenteraad van Horst aan de Maas? Kom dan zaterdag vijf november tussen 13.00 uur en 15.00 uur naar het Lambertusplein en laat u horen.

Meer informatie via Paul Geurts: 06-57311011

U bent hier