h

“SPeakers’ corner”: Kamerkandidaat RIET DE WIT in Horst

31 mei 2010

“SPeakers’ corner”: Kamerkandidaat RIET DE WIT in Horst

SP-kandidaat voor de Tweede Kamer, Riet de Wit, komt op zaterdagmiddag 5 juni naar Horst-centrum.

Daar zal zij vanaf 13.00 uur – in de vorm van een “SPeakers’ corner” (ofte wel SPrekershoek, bekend van het Hydepark in Londen) – staande op een zeepkist in debat gaan met voorbijgangers over veiligheid, zorg, bezuinigingen, onderwijs en wonen.

Riet de Wit
Riet de Wit-Romans (62) is wethouder en locoburgemeester in Heerlen. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart 2006 is de SP de grootste partij in Heerlen en werd Riet de Wit wethouder. De Wit is tevens lid van het dagelijks bestuur van de SP. In 2004 ontving ze de Rooie Reus-Prijs vanwege haar inzet voor dakloze verslaafden in Heerlen. Riet de Wit is getrouwd met Tweede Kamerlid Jan de Wit (voorzitter Commissie De Wit, die de oorzaak en besluitvorming inzake de kredietcrisis onderzoekt). Samen hebben zij een zoon en twee dochters.

Verkiezingscampagne SP Horst aan de Maas
Op zaterdag 5 juni is de SP ’s morgens vertegenwoordigd in verschillende kerkdorpen van Horst aan de Maas en ’s middags trekt de karavaan naar Horst-centrum, waar de voorbijgangers met Riet de Wit in debat kunnen gaan, gebruik kunnen maken van de Kieswijzer, een kopje koffie of een lekkere beker (tomaten)soep kunnen drinken en informatie krijgen van de aanwezige SP-ers.

U bent hier