h

Verkiezingsprogramma SP Horst aan de Maas gepresenteerd

11 oktober 2009

Verkiezingsprogramma SP Horst aan de Maas gepresenteerd

De SP Horst aan de Maas heeft haar programma gepresenteerd in het centrum van Horst. Het weer zat niet mee, maar toch reageerden de mensen op straat positief op het verkrijgen van de SPeerpunten van het programma. De SP wilde met deze actie alvast duidelijk maken wat de mensen de komende vier jaar van de SP mogen verwachten.

Als eerste kennismaking heeft de SP er voor gekozen om flyers uit te delen, met daarop zes punten uit het programma. Zo kiest de SP voor de boeren en minder mega(bedrijven); mensen moeten oud kunnen worden in hun eigen dorp; voldoende betaalbare woningen voor iedereen; een jongerenontmoetingsplek in het centrum van Horst; gratis openbaar vervoer te beginnen met senioren en steun aan de verenigingen van Horst aan de Maas.

Naast deze SPeerpunten zal de SP zich nog altijd blijven inzetten voor de zorg, de problemen rondom Grubbenvorst, gezondheid en andere zaken die de aandacht nodig hebben in onze gemeente. Het wordt tijd voor een frisse wind en een nieuwe koers, want samen maken wij onze gemeente!

Het volledige verkiezingsprogramma is hier te downloaden. Het is ook mogelijk een exemplaar van het verkiezingsprogramma te ontvangen via ons afdelingsssecretariaat (077 - 3985312).

 

U bent hier