h

SP Horst aan de Maas stelt kandidatenlijst vast

1 juli 2009

SP Horst aan de Maas stelt kandidatenlijst vast

De ledenvergadering van de SP afdeling Horst aan de Maas heeft Michael van Rengs gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in november van dit jaar. Coppus staat wel nog als lijstduwer op de kandidatenlijst, maar zal zich gaan concentreren op zijn werk als fractievoorzitter van de SP-fractie in Provinciale Staten van Limburg. Die werkzaamheden zijn moeilijk te combineren met een raadslidmaatschap. Coppus blijft - na de verkiezingen - wel adviseur van de SP-fractie in de nieuwe gemeenteraad van Horst aan de Maas.

De lijst van de SP voor de raadsverkiezingen wordt verder aangevuld door de oud-raadsleden Wilma Kurvers en Paul Geurts en uit Sevenum Ron Janssen. Louis Huijs (Hegelsom), Felix van Haren (Horst), Piet van Beek (Griendtsveen), Joop Claassens (Grubbenvorst), Annie Wijnhoven (Sevenum) en Sef Coppers (Tienray) completeren de lijst.

Bij de SP wordt - zoals ook bij vorige verkiezingen - bij de uitslag van de verkiezingen de lijstvolgorde aangehouden., waar het gaat om het bezetten van de zetels in de raad.

U bent hier