h

Verkiezingen Europarlement 2004

2 mei 2004

Verkiezingen Europarlement 2004

Brief van de afdelingsvoorzitter aan de leden om de campagne te ondersteunen voor de verkiezingen van het Europarlement op 10 juni 2004.

Horst, 2 mei 2004

Hallo SP leden,

Op 10 juni zullen er verkiezingen voor het Europees Parlement plaatsvinden. Voor de meeste mensen zijn deze verkiezingen een 'ver van mijn bed'-show. En dat terwijl 'Europa' steeds meer macht over ons dagelijks leven krijgt. De verkiezingsleus van de SP luidt dit jaar niet voor niets 'Wie zwijgt stemt toe'. In dit Europa van de afbraak van sociale voorzieningen en de corruptie, is het voor de SP van belang om hier keihard tegenin te gaan. En dit kan alleen maar met uw steun.

Tot 10 juni zal Noord-Limburg en heel Nederland te weten komen dat de SP zeer kritisch staat tegenover dít Europa en dat ze echt veranderingen wil. De campagne zal daarom ook zo intensief mogelijk gevoerd worden. Dit gebeurt door het verspreiden van folders in wijken en dorpen, het plakken van posters op verkiezingsborden, het bezoeken van markten en winkelcentra en het organiseren van een verkiezingsavond op maandag 24 mei. Op deze dag zal René Roovers (tweede kandidaat op de lijst voor de Europese verkiezingen) naar Horst komen.

Mijn vraag aan u is of u een bijdrage kunt en wilt leveren aan de verkiezingscampagne van de SP in Horst en omstreken. De manier waarop u uw bijdrage kunt leveren is verschillend. Er zijn tal van activiteiten waar we mensen voor nodig hebben.

Hieronder vindt u een link naar een formulier, waarop u uw voorkeur in kunt vullen. Tevens staan op dit formulier adresgegevens van mensen waarmee u contact kunt opnemen.

Hopelijk tot ziens tijdens onze campagne!
Met vriendelijke groet,

Thijs Coppus,
Voorzitter SP Horst aan de Maas

U bent hier