h

Wat doet de kerngroep

De Kerngroep is een aantal jaren geleden door de SP afdeling Horst aan de Maas opgericht met als doel regelmatig met SP-leden bij elkaar te komen om allerlei zaken te bespreken.

Dat kan gaan over zaken die met de eigen gemeente te maken hebben. Maar ook landelijke zaken kunnen aan de orde komen. Verder kunnen er actuele thema's besproken worden. De mogelijkheid bestaat zelfs dat leden van de Kerngroep zelf een bepaald onderzoek verrichten, een bepaalde actie voeren, of wat dan ook. Kortom, dat is aan de Kerngroep zelf.

Voor het bestuur van de SP afdeling Horst aan de Maas is de Kerngroep erg belangrijk. Ze kan nieuwe ideeën aandragen, bijdragen aan de meningsvorming over een bepaald onderwerp of met voorstellen komen over zaken die de SP aan zou moeten pakken. Voor het afdelingsbestuur is de Kerngroep ook een belangrijke schakel naar alle andere leden. De Kerngroep geeft antwoord op vragen als: Wat leeft er zoal onder de leden? Zitten we als afdelingsbestuur op de goede koers? Of moeten we misschien bijstellen? De Kerngroep wordt – op die manier – een soort smeerolie voor de SP-afdeling.

Actief worden binnen de Kerngroep? Dan kunt u zich schriftelijk aanmelden. Zie aan linkerzijde kopje contact.

U bent hier