h

OPEN DIE HAP!

13 januari 2021

OPEN DIE HAP!

Foto: Michael Van Rengs / SP Horst aan de Maas

Sinds de bekendmaking van het voornemen om de Huisartsenpost in Venray te sluiten is de SP Venray druk bezig met acties om de
Huisartsenpost (HAP) in Venray open te houden.

Eén van de acties is het op ruime schaal verspreiden van een poster, zowel in de gemeente Venray, als in de gemeente Horst aan de Maas. De SP Horst aan de Maas heeft de afgelopen dagen posters geplakt op de informatieborden die her en der in Horst aan de Maas geplaatst zijn.

Mensen kunnen - om de actie voor het openhouden van de huisartsenpost in Venray te steunen - de gratis A3 poster bestellen en die poster voor het raam ophangen, zodat iedereen kan zien dat zij het openhouden van de huisartsenpost steunen.

Nog beter helpen met de poster? Maak dan een selfie MET de poster op de achtergrond en mail deze naar venray@sp.nl. De SP Venray maakt daar dan een mooie collage van die ze rond maart 2021 aanbiedt aan Cohesie, zodat Cohesie een beeld krijgt van de mensen die tegen deze sluiting zijn.

Wat te doen om de poster te bestellen? Ga naar de website van de SP Venray en vul daar het formulier in om de poster te bestellen en druk op indienen. De SP komt de poster dan persoonlijk afgeven.

Wil je op de hoogte blijven van de acties voor behoud van de Huisartsenpost ga dan naar de Facebookpagina van Huisartsenpost Venray moet blijven.

U bent hier