h

Vrijdag 26 juni digtale demonstratie: stop de huurverhoging!

20 juni 2020

Vrijdag 26 juni digtale demonstratie: stop de huurverhoging!

Foto: SP / SP

1 juli gaan de huren weer omhoog, terwijl de helft van de huurders vorig jaar al moeite had om de huur te betalen. Huurders betalen nog steeds voor de vorige crisis en van velen lopen de inkomsten terug. Daarom knokt de SP samen met tienduizenden huurders tegen de huurverhoging. Zo'n 20.000 mensen sloten zich al bij de beweging aan. Vanuit Horst aan de Maas reageerden zo'n 80 mensen op de flyer (1600 verspreid in Horst aan de Maas), een uitstekend resultaat.

Verzoek Sandra Beckerman aan minister Ollongren
In de Eerste Kamer zijn voorstellen aangenomen om de huren te bevriezen, maar minister Ollongren weigert die uit te voeren. Daarom is het volgens de SP zaak om de druk op de minister nu zo groot mogelijk te maken. Dan gaat ze misschien overstag. Daarom organiseert de SP op vrijdag 26 juni om 15:00 uur een digitale demonstratie tegen minister Ollongren. Sandra  Beckerman nodigde haar hiervoor (zie het filmpje hieronder).

Sandra Beckerman
[bekijk het filmpje op facebook]

Wilt u ook aanwezig zijn bij de demonstratie?
Indien u ook op vrijdag 26 juni vanaf 15:00 uur naar de digitale demonstratie wilt komen, laat dat dan weten aan de SP Horst aan de Maas (in het contactformulier geeft u aan dat u vrijdag deel wilt nemen aan de demonstratie van vrijdag 26 juni).

U bent hier