h

Campagne verkiezingen Europees Parlement van start in Horst aan de Maas

30 april 2019

Campagne verkiezingen Europees Parlement van start in Horst aan de Maas

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas

Met het plakken van de posters op de gemeentelijke verkiezingsborden is de SP in Horst aan de Maas gestart met de verkiezingscampagne voor het Europees Parlement. Onder het motto "Laat Brussel niet de baas zijn".

De komende tijd zal de SP Horst aan de Maas haar boodschap voor de Europese verkiezingen luid en duidelijk verkondigen. Naar de mening van de SP is de EU volledig ontspoord. Ooit was zij een nuchter samenwerkingsverband van landen. Maar nu worden multinationals in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. De Europese eilte wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Ze droomt over een Europese superstaat met één regering en één leger. Het is de hoogste tijd om in te grijpen. Voor een sociale en rechtvaardige samenleving.

De SP wil dat we zelf kiezen hoe we samenwerken. Niet Brussel gaat over onze pensioenen en ons openbaar vervoer, maar wijzelf. Laten we samen de Europese elite een halt toe roepen. Stem SP op donderdag 23 mei.

Bekijk hier de kandidatenlijst van de SP en lees hier het verkiezingsprogramma..

Zie ook:

U bent hier