h

Bijeenkomst RED DE ZORG in Horst

24 juli 2015

Bijeenkomst RED DE ZORG in Horst

Foto: SP

Maakt u zich ook zorgen over de ontwikkelingen in de zorg? En wilt u daar wat aan doen? Dat kan! Op 30 juli 2015 organiseert het comité RED DE ZORG een bijeenkomst om 20.00 uur in het souterrain van het gemeentehuis van Horst aan de Maas (achteringang), Wilhelminaplein 6 Horst. Daar wordt besproken wat er te doen valt aan kaalslag in de zorg.

De Volkspetitie RED DE ZORG - zie het blokje in de rechter kolom - is inmiddels meer dan 750.000 keer ondertekend en er komen elke dag nieuwe handtekeningen bij. Staatssecretaris Van Rijn gaat met de vakbonden CNV en FNV aan tafel en er komt een debat in de Tweede Kamer over de Volkspetitie.

Mocht de politiek niet willen luisteren naar zijn burgers, dan volgt op 12 september een grote demonstratie in Amsterdam. En Zorg Demonstratie. Iedereen wordt opgeroepen om ervoor te zorgen dat ook Horst aan de Maas zijn stem hierover laat horen. Iedereen die de zorg een warm hart toe draagt is welkom om mee te helpen. Op de bijeenkomst in het gemeentehuis wordt bekeken wat er gedaan moet worden en wat eenieder zou kunnen betekenen voor deze belangrijke dag.

Mensen die naar de bijeenkomst willen komen, kunnen zich opgeven via mail: pgeurts1@home.nl of bel: 06-57311011. Kunt u komende donderdag niet naar de bijeenkomst komen, maar wilt u wel meewerken: vermeldt dat dan bij uw mail of belletje.

U bent hier