h

Je hart zit links, klopt het nog?

21 februari 2014

Je hart zit links, klopt het nog?

De afgelopen tijd heeft ROOD actie gevoerd voor meer sociale huurwoningen in onze gemeente. Bart Cox, één van de leden van ROOD, de jongerenorganisatie binnen de SP: ”We kijken tevreden terug op deze succesvolle acties maar blijven natuurlijk ook vooruit kijken”.

In de komende weken zal ROOD nog een aantal acties organiseren. Cox: “We willen weten of jongeren tevreden zijn over onze gemeente. Is Horst aan de Maas een fijne gemeente om in te wonen voor de jeugd?” Cox doet – ook via de Hallo, het weekblad voor Horst aan de Maas, een oproep aan de jongeren in de gemeente. Hij schrijft: “ Zoals jullie kunnen lezen krijgen wij het erg druk en we kunnen dus alle hulp gebruiken. Wil je wat doen voor Horst aan de Maas? Wil je niet wachten tot je dertigste om er dan pas achter te komen dat dingen echt anders moeten. Dan zijn wij op zoek naar jou”.

Bart Cox, de nummer drie op de kandidatenlijst van de SP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, wil graag weten wat jongeren belangrijk vinden. De ROOD-frontman: “Kom daarom eens langs bij een van onze acties en laat weten wat jij belangrijk vindt. Jouw mening telt en die willen we graag horen. Volg en ‘like’ ROOD Horst aan de Maas op Facebook en blijf op de hoogte van al onze acties”.

U bent hier