h

Nieuwjaarswens SP Horst aan de Maas voor winkelend publiek

5 januari 2014

Nieuwjaarswens SP Horst aan de Maas voor winkelend publiek

Het is inmiddels een traditie dat de SP in het centrum van Horst de passanten het beste voor het nieuwe jaar toewenst. Ook dit jaar, op zaterdag 4 januari hebben SP-leden het winkelend en wandelend publiek in Horst een gezond en sociaal Nieuwjaar gewenst. Dit deden ze door iedereen een Deventer Koek te overhandigen, met daarop de sticker: “SP 100% sociaal – wij verdelen de koek eerlijk”. In een uurtje werden zo driehonderd nieuwjaarswensen uitgedeeld. Veruit de meeste mensen waren aangenaam verrast door deze nieuwjaarswens.

Zaterdagmorgen 4 januari om 10.30 uur kwamen de SP-ers uit Horst aan de Maas bijeen, om samen de laatste hand te leggen aan het bestickeren van de Deventer Koeken. En vanaf 11.00 uur stonden ze vervolgens met z’n allen aan het Lambertusplein.

Paul Geurts, een van de actieve leden: “Het is elke keer weer een genot om in het centrum te staan en de mensen een gezond en sociaal Nieuwjaar toe te wensen. De hartelijkheid die je terugkrijgt van de mensen geeft enorm veel energie. Het is ook een moment dat je op een ongedwongen manier met mensen in gesprek kunt over wat hen bezig houdt. Dat varieerde van het kabinetsbeleid met de bezuinigingen op de sociale sector tot en met de plannen voor het sluiten van het Horster zwembad".

U bent hier