h

SP kiest voor ervaring en vernieuwing

3 december 2013

SP kiest voor ervaring en vernieuwing

Op donderdag 21 november hebben de leden van de SP, afdeling Horst aan de Maas, de kandidatenlijst voor de komende raadsverkiezingen vastgesteld. De kandidatenlijst van de SP bestaat uit nieuw talent en mensen met politieke ervaring. Huidig raadslid Thijs Coppus uit Horst is lijsttrekker, hij wordt gevolgd door zittend raadslid Anthony van Baal uit Tienray.

De overige 8 van de top-10 zijn mensen die de afgelopen jaren actief zijn geweest binnen de SP en samen met de lokale afdeling en de raadsfractie actie hebben gevoerd. Het gaat om Bart Cox (Horst), Aniet Fonteyne (Lottum), Riek Janssen (Sevenum), Mariet Roelofs (America), Thijs Lenssen (Hegelsom), Felix van Haren (Horst), Huub Rademacher (Meerlo) en Mien Wijnhoven (Sevenum).

De huidige raadsleden Frank Spreeuwenberg, Michael van Rengs en Hendrik Hazeu hebben aangegeven op een lagere plaats te willen staan. Ze staan in volgorde op de 14e, 16e en 18e plaats. Lijstduwer is Paul Geurts, SP-pionier in Horst aan de Maas, oud raadslid en oud fractievoorzitter voor de SP.

“Wij zijn erg trots op deze lijst met strijdbare kandidaten, die zowel binnen als buiten de gemeenteraad veel ervaring hebben opgedaan met werk voor de SP". Aldus SP-lijsttrekker Thijs Coppus. “De SP is klaar voor de verkiezingen!”

Klik hier voor de kandidatenlijst SP Horst aan de Maas.

U bent hier