h

SP Horst aan de Maas vernieuwt website.

16 augustus 2013

SP Horst aan de Maas vernieuwt website.

De website van de SP Horst aan de Maas gaat vernieuwen. Kort na 1 september zal de knop omgedraaid worden en de nieuwe website de lucht in gaan. Op het eerste oog zal de nieuwe website niet zoveel afwijken van de "oude" website. Het grootste deel van de verandering zit hem dan ook niet in het uiterlijk, maar meer op de manier waarop de site "gevuld" wordt met artikelen. Dat gebeurt met nieuwe software. Die nieuwe software maakt de site stabieler en op termijn biedt ze ook meer mogelijkheden.

De nieuwe software wordt aangeleverd door de landelijke SP. De afgelopen tijd zijn de webmasters van de SP Horst aan de Maas, Maria Spreeuwenberg en Paul Geurts, hard aan het werk om alles op tijd klaar te maken. De landelijke webmasters moeten vervolgens de teksten, foto's en andere zaken overzetten in de nieuwe software en vervolgens de knop omdraaien. Dat gebeurt dus na 1 september.

De Horster webmasters maken meteen van de gelegenheid gebruik om de indeling van de site aan te passen. De site wordt soberder en daarmee overzichtelijker. Maar als vanouds zullen de nieuwsberichten centraal staan. Onderdelen die nu nog apart op de site staan, zoals SP TV en SP Radio zullen opgenomen worden in het nieuws en de uitslagen van Polleke, dat blijft bestaan, zullen voortaan ook als nieuwsbericht gepubliceerd worden.

Op het moment dat de nieuwe site de lucht in gaat, berichten wij u over de andere veranderingen. En heeft u nog suggesties voor de nieuwe site. Nu kan het nog. Dus laat u horen...

U bent hier