h

Zomerse start verkiezingscampagne SP in Horst

20 augustus 2012

Zomerse start verkiezingscampagne SP in Horst

De campagne van de SP Horst aan de Maas is afgelopen zaterdag onder zomerse temperaturen van start gegaan. Op het Lambertusplein in Horst centrum informeerde de vrijwilligers van de SP de voorbijgangers over de standpunten van de SP. En men kon een (gratis) gokje wagen door het aantal stemmen dat de SP op 12 september krijgt in Horst aan de Maas in te vullen op een formulier. En voor de liefhebbers kon men proeven tussen vele verschillende soorten tomaten. De belangstelling was – ondanks de warmte – groot.

verkiezingscampagne Horst 2012-08-18

Zondag 19 augustus trok een delegatie vanuit Horst naar de landelijke start van de SP-verkiezings-campagne in Arnhem (Openluchtmuseum) om de Horster Tweede Kamerkandidaat Thijs Coppus te ondersteunen. Natuurlijk werden zij en de andere aanwezigen toegesproken door de SP-lijsttrekker, Emile Roemer. Hij riep voor 2.500 SP'ers op tot een sociale alliantie tussen politieke partijen, werkgevers, werknemers en maatschappelijke partijen. 'Iedereen die onze doelstellingen van minder armoede en tegenstellingen, meer zorg voor elkaar en onderling vertrouwen onderschrijft, daag ik uit om samen met ons de handen ineen te slaan en daar na 12 september aan te gaan bouwen.' De Horster delegatie kon dat met groot enthousiasme onderschrijven. Lees hier meer over de start van de campagne in Arnhem.
De vrijwilligers van de SP Horst aan de Maas staan de komende zaterdag in het centrum van respectievelijk Sevenum (25 augustus) en Grubbenvorst (1 september) en 8 september weer in Horst. Mensen die vragen hebben of meer informatie willen hebben of gewoon een praatje willen maken, kunnen dan terecht bij de SP.

U bent hier