h

Hoeveel stemmen krijgt de SP op 12 september in Horst aan de Maas?

4 augustus 2012

Hoeveel stemmen krijgt de SP op 12 september in Horst aan de Maas?

Op 12 september vinden de verkiezingen plaats voor de Tweede Kamer. De laatste maanden komt uit allerlei peilingen naar voren dat de SP hoog gaat scoren bij die verkiezingen. Er lijkt een nek-aan-nek-race te ontstaan tussen de VVD en de SP. In het politieke landschap van Horst aan de Maas gaat het eerder om een nek-aan-nek-race tussen het CDA en SP. Grote vraag: hoeveel stemmen krijgt de SP op 12 september in Horst aan de Maas? Heeft u een idee? Stuur uw verwachting door naar de SP en maak kans op een verrassingspakket.

Voorafgaande aan de verkiezingen organiseert de SP Horst aan de Maas een wedstrijd: raad het aantal stemmen dat de SP op 12 september krijgt in Horst aan de Maas en win een verrassingspakket als u er het dischtste bij zit. Iedereen kan daar aan deelnemen door een mail te sturen, waarin de deelnemer aangeeft wat zijn of haar verwachting is met betrekking tot het aantal stemmen die de SP in Horst aan de Maas gaat krijgen op 12 september. De winnaar krijgt een geweldig verrassingspakket.

Om u een idee te geven waar u aan moet denken bij het aantal stemmen dat uitgebracht wordt, hierbij het aantal stemmen dat in voorgaande jaren in Horst aan de Maas is uitgebracht op de SP:
In 2002 kreeg de SP 1121 stemmen (6,7%);
In 2003 steeg de SP naar 1343 stemmen (7,9%);
In 2006 werden dat er 4581 stemmen (18,9%)
en 2010 eindigde op 3712 stemmen (15,4%).

Doe mee, waag 'n kansje! Stuur uw verwachting door naar Paul Geurts onder vermelding van "Ik waag ook een gokje". Vermeld in uw mail verder uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. U kunt uw mailtje insturen tot uiterlijk dinsdag 11 september 22.00 uur (dan moet het mailtje binnen zijn). Mailtjes die later binnen komen, worden niet mee genomen in het bepalen van de winnaar. Wij wensen u veel succes toe.

U bent hier