h

Gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2012

Gelukkig nieuwjaar!

Paul GeurtsIn de hoop dat u een fijn jaar achter u heeft gelaten, wenst Paul Geurts, voorzitter SP Horst aan de Maas, u en de uwen voor het nieuwe jaar het beste toe.
Dat 2012 u moge brengen wat u ervan verwacht.
En samen met u hopen we daar een klein stukje aan bij te dragen...

Overigens maakt onze regering van CDA, VVD en “gedoger” PVV het met haar maatregelen niet gemakkelijker. Die maatregelen zullen ook op individueel niveau haar sporen achter laten. En luisterend naar de berichten, komen daar alleen nog maar meer maatregelen over heen. Daarmee de solidariteit tussen mensen aan de kant schuivend. De verschillen tussen mensen worden groter en schrijnender. Nederland wordt in tweeën gedeeld. De publieke sector wordt afgebroken. Dag in dag uit probeert de SP op te komen voor de gewone mensen. Dat zijn mensen die niet verantwoordelijk zijn voor de crisis, maar die momenteel wel de rekening daarvan moeten gaan betalen.

Het is in deze tijden juist van belang dat we op alle fronten actief zijn en laten zien wat de alternatieven zijn. Landelijk, maar zeker ook lokaal, in de gemeenteraad van Horst aan de Maas en op straat. Als er één moment is om actief te worden om de afbraakplannen te bestrijden, dan is het nu. Natuurlijk doen we dat het liefste met zoveel mogelijk mensen. Wilt u ook meedoen? Schrijf u dan in als lid, wordt actief en/of voorzie ons van uw goede suggestie(s) door een mail te sturen naar horst@sp.nl, onder vermelding van “Een suggestie voor het nieuwe jaar”.

U bent hier