h

Thijs Coppus kandidaat-lijsttrekker SP Limburg

22 augustus 2010

Thijs Coppus kandidaat-lijsttrekker SP Limburg

Horstenaar Thijs Coppus heeft zich kandidaat gesteld voor het lijsttrekkerschap voor de SP bij de komende verkiezingen voor Provinciale Staten. Sinds twee jaar is Thijs Coppus fractievoorzitter voor de SP in Limburg.

In de Echo van Horst stelt de SP-frontman Coppus dat er nog voldoende te doen is voor de SP in Limburg. "Als fractievoorzitter van de Socialistische Partij ben ik verantwoordelijk voor de politieke koers in Provinciale Staten. Daardoor zit ik vooral op de 'grotere zaken'. Zoals de begroting en belangrijke politieke discussies. Daarnaast blijf ik nauw betrokken bij onderwerpen als landbouw en de inrichting van het buitengebied. Zaken waar de provincie flink wat invloed op heeft. Dat zijn ook belanrgijke zaken voor Horst aan de Maas. Overigens ben ik als Statenlid natuurlijk niet voor alleen Horst aan de Maas actief. Ik vind dat ik de belangen van alle inwoners van Limburg (en daarbuiten) moet behartieg".

De definitieve kieslijst wordt op 6 november door de SP-leden in Limburg vastgesteld. De Provinciale Statenverkiezingen vindenplaats op 2 maart 2011.

U bent hier