h

Goed voorbeeld doet goed volgen

4 januari 2010

Goed voorbeeld doet goed volgen

Zaterdag 2 januari waren raadsleden van de SP, samen met de nieuwe raadsleden van de andere politieke partijen, in het centrum van Horst present om oliebollen en fleece-mutsen uit te delen aan het schaatsend, wandelend en winkelend publiek.

Vorig jaar waren we als SP-ers nog de enige partij die het winkelend publiek een gelukkig en gezond Nieuwjaar toewensten. Goed voorbeeld doet kennelijk goed volgen!

Vorig jaar deelde de SP gezonde tomaatjes uit, die door de vrieskou heel erg verfrissend waren. Dit jaar had de nieuwe fusiegemeente gezorgd voor oliebollen en fleece-mutsen met het nieuwe logo. Zowel de mutsen als de oliebollen werden gretig aangenomen van de rondlopende politici. Een heel prettige manier om de mensen in Horst aan de Maas een gelukkig Nieuwjaar te wensen. Frank Spreeuwenberg: “Vaak kregen we te horen ’O, dank je wel. Van de SP, fijn, jullie zien we vaker.” Natuurlijk zeiden we wel dat dit een initiatief van de gemeente was en dat alle nieuwe raadsleden uitgenodigd zijn om hier aan mee te werken.

Al met al een geslaagde actie. Als in de gemeenteraad de ideeën en de werkwijze van de SP net zo snel overgenomen worden als deze nieuwjaarswens, dan ziet de toekomst er hoopvol uit.

U bent hier