h

Opname Reindonk TV over verkiezingscampagne SP

7 november 2009

Opname Reindonk TV over verkiezingscampagne SP

Reindonk TV heeft opnamen gemaakt van de verkiezingscampagne van de SP. Zaterdag was het team van Reindonk aanwezig bij het uitdelen van flyers in het centrum van Horst.

Naast opnames over het flyeren werd de lijsttrekker van de SP, Michael van Rengs, geïnterviewd.

Hij kon aangeven dat de SP staat voor kleinschaligheid en een snelle toegang tot de zorg voor de mensen die dat nodig hebben. Ook het item van betaalbare huur- en koopwoningen om de behoefte aan woningen snel op te lossen, kwam aan de orde.

In de gesprekken met mensen die een flyer kregen kwam vaak naar voren dat mesen zich niet altijd serieus genomen voelen door "de politiek". Daaruit werd duidelijk dat de inzet van de SP om het gat tussen poltiek en burgers te verkleinen, hard nodig is. De SP - zo liet SP-voorman Van Rengs weten - hoopt dan ook dat mensen die teleurgesteld zijn in de politiek, woensdag 18 november niet thuis blijven. Want juist zij hebben een heel goede reden om op 18 november op de SP te stemmen!

De opnames van Reindonk TV worden uitgezonden tijdens de bijeenkomst in 't Gasthoês op 18 november, wanneer de uitslagen van de verkiezingen bekend gemaakt worden.

U bent hier