h

Succesvolle campagne in Sevenum, Grubbenvorst en Horst

19 november 2006

Succesvolle campagne in Sevenum, Grubbenvorst en Horst

Zaterdag 18 november. Campagnedag voor de SP afdeling Horst aan de Maas/Sevenum. Net als bij de andere verkiezingen is de laatste zaterdag voor de verkiezingsdag voor de SP in Horst aan de Maas (en in heel het land) traditioneel de dag om er nog eens extra op uit te trekken.Michael van Rengs is één van de zestien actieve SP-leden, die de bezoekers van de verkiezingsstand voorziet van informatie (en een schuursponsje)

's Morgens stond de SP in de centra van Grubbenvorst en Sevenum. ’s Middags bouwde de SP een verkiezingsstand in het centrum van Horst om met mensen in gesprek te gaan en om tomatensponsjes (vandaag zo’n 1600) én SoeP uit te delen. De dames laten de tomatenSoeP goed smaken En ook wethouder Litjens laat zich de tomatenSoeP goed smakenDe tomatenSoeP wordt met smaak genuttigd, tot aan de laatste druppel
De tomatenSoeP wprdt geserveerd door thijs Coppus en Michael van Rengs (hier op foto)
De sfeer was prettig: veel positieve reacties en stralend weer. De tomatenSoeP en de schuursponsjes (om de politiek eens goed op te poetsen) vonden gretig aftrek. En vele voorbijgangers gooiden een dartpijltje. Het dartbordDe jeugdige dartspelerGedeputeerde Driessen waagt ook een pijltjeDe spelleider houdt de resultaten in de gaten
De stand leek op sommige momenten eerder op een ontmoetingsplaats of soepcorner dan op een traditioneel kraampje van een politieke partij.

Uit de reacties van de mensen mag je de conclusie trekken, dat veel mensen van plan zijn SP te stemmen. Dat is een stimulans om er de laatste dagen voor de verkiezingen nog eens extra voor te gaan. En dat blijft nodig. Ondanks de goede peilingen. Want woensdag pas wordt door de kiezers besloten hoeveel zetels elke partij krijgt. Tot die tijd moet voor elke zetel hard geknokt worden. Om het "in Nederland beter te maken voor het zelfde geld".
Deze campagnevoerders zijn tevreden....

U bent hier