h

SP verlaat SP-Hoês

18 april 2006

SP verlaat SP-Hoês

Kiosk
Zaterdag 15 april werden de laatste spulletjes uit het SP-Hoês - de kiosk op het Lambertusplein in Horst - gesleept. De SP heeft het pand verlaten, omdat de heer Van de Pas uit Melderslo daar een chocolaterie en ijssalon gaat beginnen.

Vanaf 18 december, toen het pand officieel geopend werd door Tweedekamerlid Jan de Wit, tot 15 april heeft het pand dienst gedaan als thuishaven voor de SP Horst aan de Maas. Mensen konden er elke vrijdag terecht, met vragen, problemen of gewoon om gezellig koffie te drinken. De kiosk was een uitvalsbasis tijdens de verkiezingscampagne, die zo succesvol bleek. En de kiosk was een blikvanger, die mensen voortdurend herinnerde aan de inzet van de SP tijdens de verkiezingen.

De SP heeft daarmee de smaak te pakken. Een pand, midden in het centrum van Horst, blijkt een unieke mogelijkheid te bieden met de inwoners in contact te komen. Reden voor de SP op zoek te gaan naar een nieuw pand, ook in het centrum. Indien iemand een tip heeft, laat het dan weten. Stuur een mailtje naar de SP Horst aan de Maas, stuur een briefje naar Kruisstraat 18, 5963 AL, Hegelsom of bel 077-3985312.

U bent hier