h

SP Horst aan de Maas daagt CDA uit voor partijtje voetbal

27 maart 2006

SP Horst aan de Maas daagt CDA uit voor partijtje voetbal

Op woensdag 22 maart stond in Dagblad de Limburger een artikel over de collegeonderhandelingen in Horst aan de Maas. Eerder werd bekend dat het CDA na een gesprek met de SP niet meer met deze partij verder wil praten. De SP reageerde teleurgesteld op deze houding. In hetzelfde artikel gaf CDA lijsttrekker Litjens te kennen dat hij de houding van de SP niet sportief vond.
Om te bewijzen dat de SP in Horst aan de Maas - in zowel letterlijke als figuurlijke zin - een zeer sportieve club is, daagt de SP het CDA uit tot een voetbalduel.

De SP nodigde het CDA in een brief uit voor deze sportieve uitdaging. De brief luidde als volgt:

Beste mensen van het CDA,
Op woensdag 22 maart lazen we tot onze verbazing in Dagblad de Limburger dat lijsttrekker Litjens de SP niet sportief vindt. De SP zou niet tegen haar verlies kunnen omdat ze teleur gesteld is over het verloop van de collegeonderhandelingen. Over het verloop van de onderhandelingen valt veel te zeggen. Ik wil het er op houden dat we goed tegen ons verlies kunnen, maar niet willen verliezen voordat we zijn begonnen aan een wedstrijd.
Om te bewijzen dat de SP in Horst aan de Maas een zeer sportieve club is (zowel letterlijk als figuurlijk) willen we jullie uitnodigen voor een voetbalwedstrijd waarbij jullie het opnemen tegen een team van 11 spelers van de SP.
Hopelijk gaan jullie de uitdaging aan. Een dezer dagen neem ik contact met jullie op.
Met sportieve groet, namens de SP Horst aan de Maas, Thijs Coppus

U bent hier