h

Niets te doen op zondag 22 januari ? Kom naar de Merthal !

3 januari 2006

Niets te doen op zondag 22 januari ? Kom naar de Merthal !

Zin in een festival voor jong en oud met een bonte mix van kunstzinnige, culturele, smakelijke, muzikale en politieke uitingen? Dan bent u van harte welkom op zondag 22 januari vanaf 11.00 uur in de Mèrthal. De hele dag komt er een bont scala aan activiteiten voorbij, zoals workshops, optredens, presentaties van plaatselijke verenigingen en politieke partijen. Teveel om op te noemen. Dus… er zit niets anders op. Kom zelf kijken. De entree is gratis.

Voor de muzikale intermezzo’s zorgen Vocalgroup Cantarello, The Boys from the County Hell, Blizz en Toeters & Bellen.
Cantarello
Vocalgroup Cantarello is afkomstig uit Melderslo. Zij hebben een breed repertoire en zingen Engelstalige pop, Nederlandstalige liedjes, maar ook in dialect. Ook brengen zij liedjes uit bekende musicals.
The Boys
The Boys from the County Hell is een 6-mansformatie die het afgelopen jaar al menig memorabel optreden heeft verzorgd, waaronder in Hoogwoud, als afsluiter van festivals als Prilpop en Weistock en vooral niet te vergeten het optreden met Jamie Clark, ex-Pogues. Het is in ieder geval een feit dat een optreden van the Boys gepaard gaat met veel dansen, springen, meezingen en vooral heel veel lol.
Blizz
Blizz bestaat uit bandleden uit Maashees, Venray, Horst en Melderslo. Ze brengen pop- en rockcovers van nu en uit vervlogen tijden.
Toeters & Bellen ook bekend als de beroemdste smartlappen- en meezingband uit Malden. Gezelligheid verzekerd, want Toeters & Bellen is een band die er garant voor staat dat de Mèrthal op z’n kop gaat staan tijdens de derde editie van het Festival Voor Elkaar.

U bent hier