h

Stelling

20 november 2003

Stelling

Het college van B&W van de gemeente Horst aan de Maas zegt, onder aanvoering van burgemeester Frissen, dat de gemeente "hoge ambities" moet hebben. Zij hebben allerlei grootse plannen aangekondigd, waar veel gemeenschapsgeld in gestoken moet worden. Denk aan het nieuwe Tuinbouwgebied Californië, het naar Noord-Limburg halen van de Floriade en de verbouw en nieuwbouw van het gemeentehuis, dat zo'n 15 miljoen euro gaat kosten. Ondertussen blijven allerlei andere zaken liggen. Zoals het achterstallig onderhoud van de Merthal, de verbouw van 't Gasthoês en de nieuwbouw van de bibliotheek.

Wat vindt U ?
Reageer op de onderstaande stelling:
"In deze economisch slechtere tijden moet de gemeente geen geld stoppen in nieuwe grote en veelal dure projecten als Floriade en Californië, maar vooral investeren in zaken die al gepland waren en de leefbaarheid ten goede komen, zoals Merthal, Gasthoes en Bibliotheek".

U bent hier