h

Wilma Kurvers

077-3985312

06-36533498

Wilma Kurvers werd geboren op 14 september 1956 in Apeldoorn als vierde en jongste kind van een arbeidersgezin. In 1965 verhuisde de familie naar Nijmegen, waar ze naar de HAVO ging en aansluitend de lerarenopleiding volgde met als studierichting Engels en Frans. Ze kwam - op zoek naar een baan - in het Noord-Limburgse terecht, waar ze haar man Jo leerde kennen. Ze vestigden zich in 1979 in Hegelsom, waar in 1988 ook hun zoon Tim werd geboren.

Wilma is docente Engels en heeft in die hoedanigheid lesgegeven op middelbare scholen in Venlo en Venray, en was ook actief als freelancer bij de Volksuniversiteit Venray.

Wilma heeft haar sporen verdiend in het vrijwilligerswerk in haar woonplaats Hegelsom (onder andere bij de basisschool) en de gemeente Horst aan de Maas (onder andere op cultureel gebied). Momenteel is Wilma als vrijwilliger betrokken bij het Hobbygilde Horst aan de Maas (als voorzitter en docent Engels).

Naast het raadslidmaatschap vervulde ze jarenlang de functie van organisatiesecretaris binnen het bestuur van de SP Horst aan de Maas. Met ingang van mei 2017 heeft ze die taak weer op zich genomen na een 'pauze' van 5 jaar en op die manier wil ze haar steentje blijven bijdragen aan een 100% sociaal Nederland, te beginnen met Horst aan de Maas.

U bent hier