h

Nieuwe voorzitter SP Horst aan de Maas: Sebastian Lutterberg

7 september 2023

Nieuwe voorzitter SP Horst aan de Maas: Sebastian Lutterberg

Foto: Wilma Kurvers / SP Horst aan de Maas

De Algemene Ledenvergadering (ALV) van de Socialistische Partij, afdeling Horst aan de Maas, heeft woensdagavond Sebastian Lutterberg (op foto rechts) tot haar nieuwe voorzitter gekozen. Lutterberg is daarmee de opvolger van Paul Geurts (op foto links). Wilma Kurvers blijft de secretaris van de afdeling en Hans Hagens is de penningmeester. Paul Geurts blijft wel bestuurslid. Het bestuur wordt verder gecompleteerd door Sonja van Giersbergen.

Na de symbolische overhandigen van de ‘voorzitterstomaat' van Paul naar Sebastian dankte Wilma Paul voor zijn voorzitterschap en overhandigde hem namens de SP afdeling Horst aan de Maas een klein presentje. Paul zal zich blijven inzetten voor de verschillende werkgroepen van de SP in Horst aan de Maas.

Sebastian woont sinds 2017 samen met zijn vrouw en twee kinderen in Hegelsom en was voorheen lid van de SP Nijmegen. In het dagelijkse leven is hij werkzaam in Gennep als Qualification Engineer en voert hij temperatuuronderzoek uit bij bedrijven en instellingen die geneesmiddelen produceren of in bewaring hebben.

Sebastian is dankbaar dat hij tot voorzitter gekozen is van de SP afdeling Horst aan de Maas die actief is en consequent naar de mensen gaat. Hij wil zich inzetten voor een nog grotere en sterkere afdeling, zodat de SP Horst aan de Maas bij de volgende raadsverkiezingen in 2026 weer deel kan nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

U bent hier