h

Traditie SP: nieuwjaarswensen in centrum Horst

30 december 2015

Traditie SP: nieuwjaarswensen in centrum Horst

Foto: SP

Zaterdag 16 januari staan de vrijwilligers van de SP Horst aan de Maas weer in het centrum van Horst nabij het Lambertusplein, om voorbijgangers de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Inmiddels is deze nieuwjaarsactie van de SP een traditie in Horst aan de Maas. Aanvankelijk zou een en ander plaatsvinden op zaterdag 2 januari, maar vanwege het slechte weer is de actie verplaatst naar zaterdag 16 januari.

Naast de nieuwjaarswens wil de SP Horst aan de Maas met de mensen in gesprek gaan over zorgverzekeringen. Veel mensen zijn de afgelopen tijd weer bezig geweest met de keuze voor een zorgverzekering. Het gemak van één betaalbare publieke basisverzekering voor iedereen, die voldoende dekking biedt voor de belangrijkste zaken: dat is wat – zo blijkt uit onderzoek – de meeste mensen zouden wensen. Een nieuwjaarswens die zomaar in vervulling zou kunnen gaan. In het nieuwe jaar start de SP een nationale campagne om zo’n publieke basisverzekering te realiseren. In de loop van dit jaar wordt ook een informatiebijeenkomst georganiseerd, waarin de basisverzekering centraal zal staan. U wordt daar nog nader over geïnformeerd.

Naast het aanbieden van een klein hapje bieden de vrijwilligers het winkelende publiek de mogelijkheid een handtekeningenlijst te ondertekenen. Deze handtekeningenlijst zal aangeboden worden aan Tweede Kamerlid Henk van Gerven, één van de initiatiefnemers voor de campagne vóór een eenduidige en betaalbare basisverzekering voor iedereen. U bent allen van harte welkom in het centrum van Horst.

U bent hier