h

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

23 februari 2004

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Bij deze nodigen wij de leden van de afdeling van harte uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de SP-afdeling Horst aan de Maas op donderdag 4 maart a.s vanaf 20.00 uur in de Leste Geulde, Noordsingel 75, Horst.

De ledenvergadering zal in het teken staan van de plannen voor 2004 en de jaren daarna, en de verkiezing van een nieuw afdelingsbestuur.

De volgende personen stellen zich verkiesbaar voor een functie in het bestuur: Thijs Coppus voorzitter, Ton Hagens organisatiesecretaris, Ilse Hagens, penningmeester, Paul Geurts bestuurslid, Sonja van Giersbergen bestuurslid, Wilma Kurvers bestuurslid.

Na de pauze is Emiel Roemer - SP-wethouder in Boxmeer - te gast. Hij zal onder leiding van statenlid Rob Janssen in gesprek gaan met Paul Geurts over de rol van de SP in de gemeenteraad en in het college van burgemeester en wethouders. Daarna is er alle ruimte om vragen te stellen aan de drie heren.

Hopelijk tot ziens op 4 maart!

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur, Thijs Coppus
(Interim voorzitter SP afdeling Horst aan de Maas)

U bent hier