h

SP actie voor behoud Horster zwembad

17 juni 2013

SP actie voor behoud Horster zwembad

De SP start een actie voor behoud van het zwembad in Horst. Aanleiding zijn de plannen van de gemeente Horst aan de Maas om samen met Venlo en Peel en Maas de mogelijkheden voor een nieuw regionaal zwembad te onderzoeken. De SP wil het Horster bad behouden. Volgens de SP moet de gemeente af zien van een onderzoek naar een nieuw zwembad ergens in Noord-Limburg. Komende maanden worden huis aan huis en in de dorpscentra handtekeningen opgehaald.
Zwembad Horst moet blijven

“Het onderzoek is de eerste stap naar de mogelijke sluiting van het Horster zwembad.” Aldus SP raadslid Thijs Coppus. “De SP heeft het gemeentebestuur gevraagd of kon worden gegarandeerd dat het zwembad in Horst open zou blijven. Deze garantie kon niet worden gegeven. Genoeg reden tot zorgen dus.”

De SP zal komende weken starten met het ophalen van handtekeningen huis aan huis. Daarnaast zal de partij in een zwembadtour door de dorpen in de gemeente organiseren. “Gemeentelijke samenwerking is prima. Maar belangrijke voorzieningen voor onze gemeente moeten behouden blijven.” Aldus Coppus.

Klik hier, dan komt u op de actiepagina van de website van de SP Horst aan de Maas

U bent hier